Eu sunt din Braila. In august 2011 am cumparat din Cluj un autoturism. Am incheiat contract de vanzare cumparare cu proprietarul masinii ( trecut si pe carte de identitate si pe talon), am primit fiscalul, tot. Am trecut autoturismul la fiscul de care apartin, doar ca nu am inmatriculat masina pe numele meu iar pe talon figureaza in continuare fostul proprietar. Nu este trecut nimic nici la rubrica de instrainare a autoturismului. In momentul de fata eu circul in Braila cu masina inmatriculata in Cluj. Fostul proprietar a scos de la fisc autoturismul, asa ca doar eu platesc impozit pentru aceasta acum. Eu nu as vrea sa inmatriculez autoturismul pe numele meu, si nici fostul proprietar nu este deranjat de acest aspect. Pot circula regulamentar cu aceasta, sau pot fi probleme cu politia? Va multumesc!
Nici o problema, poti circula. Totusi sunt niste inconveniente. Daca cu o anume ocazie, ti se opreste de catre politie certif. de inmatriculare, nu-l poti scoate decat daca vii cu proprietarul. Adica il chemi de la Cluj la Braila sa-ti scoata certificatul. Politia nu-l da decat proprietarului.