avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Problema in familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Problema in familie

Tatal ataca pshic pe mama vrand sa o scoata fara discernamant a duso la un spital psihiatric cat timp am fost plecat internarea a fost sub un pretext de cadere nervoasa , lucrurile stau cam complicat deoarece sa dat un diagnostic tulburare psihotica iar problema care se pune in vedere mama este sanatoasa tun iar el cauta scandal din orice numai sa o inebuneasca pe mama el vrand sa vanda apartamentu si sa ne lase pe drumuri , intrebarea mea care este . Cum pot sa rastorn aceasta situatie ? Tatal avand unele relatii in acest spital si poate scoate ori ce diagnostic mamei . Va multumesc anticipat astept cu nerabdare raspunsurile dumneavoastra. Facand o paranteza la cele relatate ce as vrea eu sa fac este sa iau rezultatul de la spitalul respectiv si sa ma duc in al t judet sa fac o expertiza medicala si sa dau in judecata spitalul repectiv din o suta de oameni care vorbesc cu mama 100 spun ca e perfect sanatoasa din punct de vedere mintal si fizic numai tatal , frati si surorile tatalui si doctorita aceea cred ca e nebuna trageti dumneavoastra concluziile .
Demarati cu medicul de familie,solicitati control de specialitate in unitate medicala alta decat acea de domiciliu ,sau unde apreciati ca exista influente
Eu va recomand as mergeti la INML si sa scoateti un certificat medico-legal.
Offf, off, offfffffffff.
Pai daca - exempli gratia - eu sunt pus in situatia de a nu-mi putea vedea fiul s-ar putea sa am o reactie care pentru eminentii nostri medici ar parea sa fie o tulburare psihotica.
Nu aveti nimic de impartit cu spitalul ori cu medicii care au pus diagnosticul. Mergeti si cautati un medic care sa faca o analiza serioasa si sa spuna ca mama e sanatoasa si ca tulburarea, mai mult ori mai putin psihotica, a fost cauzata de elemente de stres (comportamentul tatalui, starea de fapt etc.)
Oricare din medicii care a pus diagnosticul de comportament psihotic poate fi facut sa reactioneze la fel, depinde doar de felul elementelor de presiune care sunt exercitate asupra sa (de exemplu, dupa 70 de ore de nesomn vreau sa stiu cine rezista si raspunde rational la unii stimuli :P )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma sa-mi scot tatal din spitalul de psihiatrie trascaionut trascaionut Buna seara.Tatal meu este internat in spitalul de pshiatrie din C-TA de fratele meu si incerc de 2 luni sa-mi scot tatal si nu pot , am platit si un avocat si ... (vezi toată discuția)
Plata insotitor in spital ika ika Buna seara,fiica mea in calitate de beneficiar al ajutorului de somaj a fost internata intr-un Spital de psihiatrie si pentru masuri de siguranta,cu ... (vezi toată discuția)
Dobandire mostenire ioanavsp ioanavsp Buna seara, Am o intrebare la dumneavoastra, sper sa reusiti sa ma ajutati. Parintii mei sunt divortati, insa nu au facut partajul unui apartament. Acest ... (vezi toată discuția)