avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata insotitor in spital
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata insotitor in spital

Buna seara,fiica mea in calitate de beneficiar al ajutorului de somaj a fost internata intr-un Spital de psihiatrie si pentru masuri de siguranta,cu diagnostic episod psihotic acut..La internare medicul mi-a pus intrebarea , daca eu, in calitate de mama pot ramine ca insotitor cu fiica mea.Am ramas in spital cu fiica mea, situatie in care ma aflu si in prezent. Nu am fost informata si nici eu nu am intrebat daca eu trebuie sa platesc eventuale costuri pentru mine.Mentionez ca eu nu sunt asigurata pentru sanatate, fiind coasigurat in baza sotului meu care este pensionar..
Intebarea mea este daca la externare eu trebuie sa platesc costurile acestei sederi in spital.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters190801 , utilizator 01:31, 6 Februarie 2011
din cate stiu se face un dosar de insotitor sau de curator pentru fiica. legislatia este ambigua si depinde de fiecare institutie in parte cum 'interpreteaza'. in mod normal nu ar trebui sa platiti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie medicala inapt isu letitiaq letitiaq As dori sa va prezint, urmatoarea situatie si ce ma sfatuiti sa fac.... O persoana care lucreaza in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, a ... (vezi toată discuția)
Dobandire mostenire ioanavsp ioanavsp Buna seara, Am o intrebare la dumneavoastra, sper sa reusiti sa ma ajutati. Parintii mei sunt divortati, insa nu au facut partajul unui apartament. Acest ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta dignosticul pus pe fuga la psihiatrie ? andreea1234566 andreea1234566 Buna ziua In luna iulie am avut niste probleme de sanatate . Lucram in Marea Britanie si locuiam cu partenerul meu cu care eram impreuna de foarte mult timp. ... (vezi toată discuția)