avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intampinare contestatie in anulare si revizuire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intampinare contestatie in anulare si revizuire

Buna seara,
ma poate ajuta cineva cu un model de intampinare impotriva unei contestatii in anulare si revizuire
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 21:04, 17 Mai 2010
Dvs. ati putea sa-mi raspundeti dupa un model la o intrebare (cerere) pe care nu am formulat-o inca?

Atunci nici eu nu va pot oferi o intampinare (raspuns) "model" la o cerere al carui continut nu-l cunosc.

Intampinarea este un raspuns la cererea formulata de cealalta parte...
Prin intampinare se aduc contraargumente de fapt si de drept / se combat pretentiile, sustinerile si dovezile celeilalte parti, se invoca exceptii... (al naibi de ...concret).

Nu cred ca va trebuie un soi de transpunere in scris a unui dialog al surzilor... (cam asta ar fi, in opinia mea, o intampinare "model").

Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2010
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la intampinare nita_daniel nita_daniel Cum trebuie formulat un raspuns la intampinare in comercial. A fost initiata o cerere de chemare in judecata si parata - debitoare a formulat o ... (vezi toată discuția)
Intampinare pentru un proces smacicas smacicas Buna seara, un prieten este chemat la un proces intre companii de asigurare in legatura cu un accident de masina,as vrea sa stiu ce inseamna intampinare,la ce ... (vezi toată discuția)
Se poate depune intampinare si cerere reconvetionala intr-un dosar de revizuire apel? Username33 Username33 Buna ziua, spuneti-mi va rog, in baza carui articol se poate depune intampinare si/sau cerere reconventionala la o cerere de revizuire? Daca aceste doua ... (vezi toată discuția)