avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate depune intampinare si cerere reconvetionala ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate depune intampinare si cerere reconvetionala intr-un dosar de revizuire apel?

Buna ziua,

spuneti-mi va rog, in baza carui articol se poate depune intampinare si/sau cerere reconventionala la o cerere de revizuire?
Daca aceste doua lucruri se timbreaza spuneti-mi va rog si cu cat.

Multumesc ancitipat !
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2016
Username33, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:09, 10 Noiembrie 2016
intampinare: art. 513 alineatul 2 din codul de procedura civila. nu se timbreaza.
multumesc frumos de raspuns !

in acelasi timp cu intampinarea se poate depune si cerere reconventionala ? spuneti-mi va rog si in baza carui articol !!
In opinia mea nu mai este posibila cerere reconventionala in revizuire,in raport de preved.art.209 NCPC, la fond partile sunt reclamant si parat si,acesta din urma poate formula cerere reconventionala,in revizuire partile sunt intr-o cale extraordinara de atac si se numesc revizuent si intimat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alta modalitate de a afla continutul actului depus de partea adversa latka latka Exista vreo alta posibilitate de a afla continutul actului depus de partea adversa (intimatul - politia), chiar daca in codul de procedura civila se specifica ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire, intampinare si cerere reconventionala Username33 Username33 Buna ziua! Se da urmatoarea speta pentru care solicit lamuriri eventual sfaturi : Obiect: partaj succesoral Parti participante: - A - reclamanta - B, C, ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea raspunsului la intampinare iuliangoga iuliangoga In cazul revizuirii, rspunsul la intampinare este obligatoriu? Daca da, termenul este tot de 10 zile ? (vezi toată discuția)