avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotarare divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotarare divort

Pe 4 martie s-a pronuntat divortul de sotia mea. Solutia a fost din culpa comuna, fara motivarea hotararii. Copiii au fost incredintati mamei. Am asteptat mai bine de 2 luni hotararea de divort sa vina acasa, asa cum stiam ca e procedura. N-a venit niciodata sau cel putin asa mi-a spus fosta sotie. Precizez ca eu locuiec de un an la un alt domiciliu decat cel comun, pe care l-am comunicat instantei la proces. Nu am primit hotararea nici la vechiul nici la noul domiciliu. Pe 10 mai fosta sotie m-a anuntat ca avocatul ei i-a comunicat ca hotararea de divort este definitiva! Am intrebat-o cum a devenit definitiva daca nu am primit-o acasa. Fara raspuns. Cum e posibil asa ceva? Intelege cineva ce s-a intamplat? Eu nu mai pot sa fac apel, nu?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 21:42, 17 Mai 2010
atunci a primit ambele hot la vechiul domiciliu,au trecut de 30 zile si astfel a ramas def
Puteti merge la arhiva judecatoriei si cerand dosarul veti vedea unde a fost comunicata hotararea si cine a primit-o. Daca a fost comunicata la vechiul domiciliu, puteti cere sa va fie din nou comunicata la domiciliul ales de dvs. si precizat in timpul procesului. Astfel veti fi repus in termen.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri in legatura cu hotararea definitiva si irevocabila georgiana_m georgiana_m Buna ziua! Anul trecut am divortat, iar pe 15 august anul acesta am avut proces pentru incredintarea copilului. Pe 15 septembrie a sosit acasa sentinta, ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca... aisha10 aisha10 Buna seara!Am primit hotararea de divort cu termen de 30 de yile pentru recurs.Daca in aceasta perioada,de 30 de yile,fostul sot nu face recurs,voi primi ... (vezi toată discuția)
Minori- program de vizita b-8 b-8 Acum trei ani am divortat, iar copii minori au fost incredintati spre crestere si educare fostei sotii. In august 2012, fosta sotie a plecat in strainatate cu ... (vezi toată discuția)