avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA, prestari servici in UE
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA, prestari servici in UE

Momentan sunt angajat in DK , ca sofer auto international DK, SE, NO si la salarul minim danez de 2500E platesc taxe 1000E lunar, Cu un PFA in Romania , ma gindesc ca sunt mari sanse ca taxele cumulate sa fie mai mici si as fi un adevarat patriot, platind taxe in Ro , si asa guvernanti au inceput sa taie de peste tot, Exista vre-o solutie, si o cale legala sa prestez servicii pt firma daneza avand PFA in Romania?
Cel mai recent răspuns: tomitza_81 , utilizator 11:27, 19 Mai 2010
Se pare ca se poate in anumite conditii.
Iata niste discutii pe aceasi tema:
[ link extern ]
Succes!
:luck:
Multumesc!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu norma in romania, angajat in belgia ... mvaleriu80 mvaleriu80 Buna Ma numesc Sergiu V. Eu am un PFA in Romania cu care am lucrat in ultimii 5 ani ca programator. Am mai multe firme la care prestez servicii ... (vezi toată discuția)
Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)