avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... achizitionarea unui apartament
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

achizitionarea unui apartament

apartamentul, a fost inregistrat pe firma unui italia.acesta a vandut apartamentul sotiei,conform legii 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 o astfel de proprietate nu poate fii vanduta timp de 3ani.pentru a evita eventuale datorii ale firmei la stat,in urma carora ar pute fi anulata tranzactia de vanzare cumparare.Tinand cont k deja am dat acont agentiei mobiliare ce formalitati ar trebui indeplinite pentru a avea siguranta?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters72658 , utilizator 00:12, 18 Mai 2010
Pt a f anulata vanzarea ar trebui ca persoana care cumpara sa fie de rea credinta si sa incheie actul in frauda creditorilor. Ori, atata timp cat vanzarea e prin agentie imobiliara nu cred ca ar trebui sa va faceti probleme.
astazi 18 mai, vreau sa cumpar un apartament, si vreau sa inchei un antecontract deoarece proprietarul nu este luat in evidenta la fisc si nu are timp sa scoata toate actele si la urgenta costa destul de mult.
ce acte ar trebui sa aiba proprietarul? apartamentul este o mostenire, aveau certificatul de mostenitor si intabulare.Am fost de acord sa platesc actele, aproximativ 3500 ron dar vor sa mai platesc si impozitul vanzatorului, asta a spus-o notarul, e un notar ales de vanzator si se cunoasteau f bine. multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament prin agentie cristina_2013 cristina_2013 Buna seara. Doresc sa cumpar un apartament prin \\"prima casa\\", iar de la agentie mi s-a spus ca dupa verificarea de catre ei a actelor (vor discuta ... (vezi toată discuția)
Cum verific daca imobilul ce vreau sa-l cumpar este in regula? 1984a 1984a În perioada următoare intenționez să cumpăr un apartament, jumătate din valoarea acestuia cu banii jos, iar jumătate din valoarea acestuia prin credit ... (vezi toată discuția)
Antecontract cumparare imobil iliegeorge85 iliegeorge85 Buna ziua! Doresc sa cumpar un imobil prin mama mea, eu muncind in afara tarii. I-am facut o procura sa-l cumpere in numele meu printr-o agentie. Au semnat ... (vezi toată discuția)