avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general valorificare fier vechi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

valorificare fier vechi

buna. am o problema la mine la unitate. am descoperit de curand ca am in unitate o remorca de tractor veche, care nu mai are acte si nici nu mai este inregistrata in inventar. contabilitatea mi-a spus ca nu o pot vinde la fier vechi, dar nu mi-au dat si cadrul legal. in aceste conditii, cum pot sa o valorific la fier vechi, in conditiile in care ea nu mai exista in acte?

Alte discuții în legătură

Casare si valorificare mijloace fixe deacroxana deacroxana Firma la la care lucrez detine in patrinomiu numeroase strunguri folosite pentru realizarea obiectului de activitate. Multe dintre ele s-au amortizat complet ... (vezi toată discuția)
Vanzare deseuri feroase niccri14 niccri14 Buna ziua, sunt contabila nou angajata la o societate ce are ca obiect de activitate constructii si ma confrunt cu urmatoarea problema: acum aproximativ 10 ... (vezi toată discuția)
Compensare in 3 mitachealina mitachealina O societate comerciala a cumparat o remorca de la o alta societate comerciala si a vandut o alta remorca unei persoane fizice (administratorului acelei ... (vezi toată discuția)