avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Coasigurati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Coasigurati

Ce acte trebuie sa am la dosarele coasiguratilor, pentru ca as vrea sa fac pentru fiecare coasigurat dosar?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 10:34, 18 Mai 2010
Daca sunteti medic de familie, la fisa pacientului coasigurat trebuie sa aveti copie dupa carte de identitate, adeverinta de coasigurat de la angajatorul celui care v-a luat pe asigurarea lui.Adeverinta este valabila 3 luni.Coasigurati sunt parintii, sotul sau sotia conform Ordinului CNAS 617/2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii coasigurat pe asigurarea sotului andreeaghe andreeaghe Buna ziua! Sotul meu a renuntat la medicul de familie si doreste sa se inscrie la un alt medic de familie care sa fie aproape de casa. Intre timp, dorim ca ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala kiyosaki kiyosaki Eu sunt angajat. Sotia nu lucreaza si vrea sa beneficieze de servicii medicale. Care sunt caile de a beneficia de servicii medicale in calitate de asigurat? (vezi toată discuția)
Coasigurare de sanatate biid biid La intreprindere mi-au solicitat o declaratie a sotiei, in fata unui notar public ,cum ca nu are nici o sursa de venit .Nu de la fisc?!. Am primit la ... (vezi toată discuția)