avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inscriere imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inscriere imobil

buna ziua,
as dori sa stiu care este cea mai ieftina si usoara cale de a transfera un imobil de pe numele tatalui pe numele copilului. specific faptul ca tatal este primul proprietar al imobilului si nu a fost intabulat.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Veres Magda , Consilier juridic 11:52, 18 Mai 2010
donatia facuta la notariat.. dar trebuie facut mai intai cadastru si intabularea
si as dori sa stiu care ar fi pretul pentru prima intabulare si dupa ce se face contractul de donatie cat ar fi si a doua intabulare.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire apartament de la o matusa milikutza milikutza Buna ziua, eu am o matusa care nu a fost casatorita si nu a avut copii. Are 75 ani si doreste sa-mi lase mie apartamentul ei ca si mostenire dar nu avem bani ... (vezi toată discuția)
Donatie sau testament ? akydoo akydoo Buna ziua, Tatal meu are un teren pe care vrea sa mi-l dea mie (eu sunt casatorita si am un copil) pentru a construi o casa pe el. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)