avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurari de sanatate - pentru ce se retin sumele?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurari de sanatate - pentru ce se retin sumele?

De ce ni se retine lunar din salariu o suma pentru asigurarile de sanatate daca nu putem beneficia de medicamente compensate ?
Care este rolul acestor bani retinuti? Lucrez de 2 ani iar acum ca am nevoie de tratament cam scump nu pot beneficia de reteta compensata.
Contributia nu e pt medicamente.
Din ea, Casa de asigurare ne plateste spitalizarea si operatiile daca e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea medicala privata ing? adrian123 adrian123 Am terminat facultatea anul acesta, dar inca nu sunt angajat. Am niste bani pusi deoparte si m-am gandit sa-mi fac o asigurare medicala. Dar nu stiu daca sa ... (vezi toată discuția)
Nu am niciun venit, am dreptul la spitalizare sau retete compensate? crdana crdana Va rog daca puteti sa-mi spuneti daca am dreptul la spitalizare sau retete compensate. Am platit asigurari de sanatate timp de 20 ani. De trei ani nu am mai ... (vezi toată discuția)
Contributie cass pt pfa sistem real danaeco danaeco Buna ziua, ma aflu in situatie in care am nevoie de o adeverinta de asigurat de la CASMB pt o internare in spital. Cei de la casa de asigurari spun ca trebuie ... (vezi toată discuția)