avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurarea Medicala Privata ING?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurarea Medicala Privata ING?

Am terminat facultatea anul acesta, dar inca nu sunt angajat. Am niste bani pusi deoparte si m-am gandit sa-mi fac o asigurare medicala. Dar nu stiu daca sa fac la CAS sau una privata.

Am dat peste asigurarea Remedis de la ING ( [ link extern ] .

Pentru spitalizare: minim 45, maxim 110 RON pe zi


E prea putin 110? Si ce inseamna minim 45? Daca costa mai putin o zi de spitalizare, nu se mai plateste?

Primele 2 zile de spitalizare nu sunt acoperite.


Asta inseamna ca primele doua zile le plateste pacientul?

Si in legatura cu medicamentele compensate, doar CAS poate sa le ofere?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 12:02, 20 Noiembrie 2010
1. Pentru spitalizare: minim 45 - daca inchei o asigurare de X lei si maxim 110 RON pe zi daca asigurarea incheiata are o alta valoare, mai mare.
2. Primele 2 zile de spitalizare nu sunt acoperite. - Adevarat, ptr ca se considera ca in aceste zile esti investigat si diagnosticat. Deci primele 2 zile le plateste pacientul.
3.Reteta pentru medicamente compensate iti poate elibera doar mediul de familie ceea ce inseamna ca trebuie sa fi asigurat la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.


Asigurarea Remedis este un produs care acopera strict spitalizarea si interventia chirurgicala ca urmare a unui accident. In cazul in care pe durata contractului nu se intampla niciunul dintre cele 2 evenimente enumerate, nu vei primi banii inapoi (produsul nu are valoare de rascumparare si nu presupune participare la profit).

Citeste foarte bine despre acest tip de asigurare: acopera strict spitalizarea si interventia chirurgicala ca urmare a unui accident, deci, doar daca ai accident nu si din imbolnaviri de alta natura
Personal nu ma satisface acest tip de asigurare. Dar avand in vedere ca CAS isi modifica permanent statutul si conditiile de acordare a unor servicii, nu stii ce sa mai crezi. Platesti contributii si banii merg aiurea si cand ai nevoie de ajutorul CAS esti refuzat fara menajamente si tot trebuie sa scoti bani din buzunar. Pt. medicamente compensate este bine sa ai asigurare la CAS desi si aici lista medicamentelor compensate se reduce continuu si mai beneficiaza doar bolnavii cronici, cat vor mai beneficia si ei. Sincer nu stiu ce sfat ar fi mai bun pt. dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de spitalizare in urma unui accident yvar2005 yvar2005 In urma unui accident rutier au fost spitalizate sotia 12 zile ,fiica si nora cate 11 zile ,autorul accidentului fiind fiul meu [derapare si izbire de un pom]. ... (vezi toată discuția)
Accident de munca in germania fasolica fasolica Buna seara! V-as ruga sa ma lamuriti in problema pe care o am !. Sotul meu a plecat la lucru in germania , cu contract de munca, in luna august pentru o ... (vezi toată discuția)
Asigurarea de viata ContSters52476 ContSters52476 Sotul meu a avut o asigurare de viata care a expirat pe 23 septembrie 2009. In luna august a descoperit o tumoare cervicala care s-a dovedit a fi cancer si i-a ... (vezi toată discuția)