avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Punere in executare a unei hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Executare silită

Punere in executare a unei hotarari judecatoresti

Buna ziua.
Un urma unui proces penal de vatamare corporala, am castigat la fond dreptul la despagubiri materiale (financiare), prin sentinta definitiva. Nu s-a inaintat recurs de catre nici una din parti. Sentinta a fost pronuntata in urma cu aprox. 1 luna si jumatate.
Am inteles de pe acest site ca trebuie sa apelez la un executor pt. a putea intra in posesia sumei obtinute. As vrea sa stiu cum procedez? Unde gasesc un executor, care sunt taxele de punere in executare a unei hotarari a instantei, cat ma costa, cui si ce platesc si cat dureaza intreaga procedura ? Daca mai sunt si alte informatii care stiti ca mi-ar fii de ajutor, v-as fii recunoscator daca mi-ati atrage atentia.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 11:58, 18 Mai 2010
va duceti la cel mai apropriat birou de executori din localotatea unde urmeaza sa fie pusa in executare hotararea investita cu formula executorie si va spne executorul tot ce aveti nevoie sa stiti.. bafta
Mergeti la instanta care a pronuntat sentinta, faceti o cerere pentru a va pune stampila cu mentiunea DEFINITIVA,. apoi va prezentati la executorul judecatoresc, pentru incheierea unui dosar executional. De restul se ocupa executorul. Taxele de executare le veti primi de la cel executat, alaturi de restul debitului
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
ContSters122901, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri obtinute in proces penal alin_calin9 alin_calin9 Buna ziua. Un urma unui proces penal de vatamare corporala, am castigat la fond dreptul la despagubiri materiale (financiare), prin sentinta definitiva. Nu ... (vezi toată discuția)
Investirea cu formula executorie eduardvl eduardvl Buna ziua, Se da urmatoarele spete: 1. Un litigiu de munca (drepturi banesti) depus la tribunal in anul 2012, se finalizeaza cu hotararea tribunalului ... (vezi toată discuția)
Cum pun in aplicare o sentinta definitiva ? anamariamed anamariamed Buna ziua, datorita unui accident rutier m-am constituit parte civila intr-un caz de vatamare corporala din culpa. Cazul s-a judecat la Tribunalul Medias, ... (vezi toată discuția)