avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca pentru zilieri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca pentru zilieri

am nevoie de un model de contract de munca pentru zilieri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 2 August 2011
~ Conținut șters la cerere ~
marianacos@yahoo.com a scris:

am nevoie de un model de contract de munca pentru zilieri

Nu exista asa ceva .. zilieri nu incheie contracte de munca ... Art. 3 din Legea nr.52/2011 prevede ca : Raportul dintre zilier si beneficiar se stabileste fara incheierea unui contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte zilieri Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, Daca o societatea are mai multe puncte de lucru, unde se vor pastra contractele de zilier ? La sediul social sau la punctele de lucru ? S-au ... (vezi toată discuția)
Legea zilierilor ContSters242292 ContSters242292 buna seara! in legatura cu legea zilierilor, as vrea sa aflu daca in lipsa unui contract de munca exista vreun act care trebuie semnat? daca exista un astfel ... (vezi toată discuția)
Registru zilieri laluca laluca Lucrez la o primarie si vrem sa nagajam zilieri. Am achizitionat Registrul pentru zilieri dar nu stiu daca trebuie sa inchei si o conventie cu zilierii. (vezi toată discuția)