avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REGISTRU ZILIERI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REGISTRU ZILIERI

Lucrez la o primarie si vrem sa nagajam zilieri. Am achizitionat Registrul pentru zilieri dar nu stiu daca trebuie sa inchei si o conventie cu zilierii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 21 Octombrie 2011
Nu trebuie conventie sau contract.
Zilierul semneaza zilnic, la venire si la plecare, cand primeste si banii.
laluca a scris:

Lucrez la o primarie si vrem sa nagajam zilieri. Am achizitionat Registrul pentru zilieri dar nu stiu daca trebuie sa inchei si o conventie cu zilierii.

Nu se incheie nicio conventie cu zilierii ... art.3 din legea nr.52/2011 dispune ca, raportul dintre zilier si beneficiar se stabileste fara incheierea unui contract de munca.

Vedeti si discutia purtata pe topicul de mai jos
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte zilieri Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, Daca o societatea are mai multe puncte de lucru, unde se vor pastra contractele de zilier ? La sediul social sau la punctele de lucru ? S-au ... (vezi toată discuția)
Plata zilieri din fondurile unui ong ValentinGurgu ValentinGurgu Buna ziua. Cum se poate plati un grup de zilieri din fondurile unui ONG? Multumesc. (vezi toată discuția)
Metoda legala de angajare promoteri divatz divatz Detin o firma de publicitate si mai nou am inceput impartirea de pliante cu ajutorul promoterilor. Am urmatoarele intrebari: Pentru legalitate la promoteri ce ... (vezi toată discuția)