avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum procedez pentru infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum procedez pentru infiintare PFA

E prima data pe acest forum. Sunt inginer constructii proiectant si as dori sa imi fac un PFA pentru eventuale proiecte care ar mai pica in afara programului de lucru. Acum problemele sunt urmatoarele:

1.Eu locuiesc in alt oras decat cel din buletin si care se afla si la distanta foarte mare dar mentionez ca am viza de flotant - acest lucru m-ar putea incurca sa fac PFA in acel oras?
2.Costa mult infiintarea de PFA?
3.In cat timp se poate rezolva cu actele?
4.Ce acte sunt necesare?

Acum nu-mi mai aduc aminte exact ce intrebari mai am dar o sa revin.#-o

Va multumesc!!;)
Cel mai recent răspuns: adina.s , utilizator 00:18, 27 Mai 2010
Din cate imi amintesc eu de cand am infiintat PFA-ul, contractul de comodat trebuie facut inainte, in el specificandu-se ca imobilul va fi folosit ca sediu pentru PFA. Contractul de comodat este unul din actele necesare pentru infiintare, deci se face inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)
Cum infiintez o asociatie familiala si care ar fi avatajele si dezavantajele? mirabela81 mirabela81 Vreau sa infiintez o asociatie familiala si as dori sa stiu care sunt pasii si ce dezavantaje sau avantaje pot avea. (vezi toată discuția)
Intreprinderi individuale Bonutzu Bonutzu ce sunt intreprinderile individuale, ce regim juridic au, ce activitati pot sa desfasoare, ce taxe trebuie sa plateasca , ce declaratii trebuie sa depuna ... (vezi toată discuția)