avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... unde ma pot adresa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

unde ma pot adresa

daca chiriasi deranjeaza ceilalti vecini si proprietarul nu ia masuri,unde am putea sa ne adresam?ma refer ca au caini care latra noaptea si ziua de fapt cand ei nu sant acasa,fac stricaciuni pe casa scarilor.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:32, 18 Mai 2010
Va puteti adresa politistului de proximitate.
Puteti sesiza oficial presedintele de asociatie pentru a solicita proprietarului sa se alinieze regulamentului interior al asociatiei de proprietari
responsabilitatea a ceea ce se intimpla in acel apartament apartine in intregime proprietarului, el fiind persoana juridica detinatoare a imobilului.
totusi sesizind politia, aceasta se poate deplasa la fata locului si sa-i amendeze pe acesti chiriasi (daca raspund la usa) sau poate intocmi proces verbal pe numele proprietarului in prezenta a 2 martori care sa certifice galagia provocata de caini in orele de liniste. aceste procese verbale ajung in final la administratia financiara si proprietarul va fi instiintat de amenzi atunci cind vrea sa-si achite impozitul sau sa-si instraineze apartamentul
carol_lorac a scris:

responsabilitatea a ceea ce se intimpla in acel apartament apartine in intregime proprietarului, el fiind persoana juridica detinatoare a imobilului.


De unde intuiti ca proprietarul este persoana juridica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sesiza un proprietar care inchiriaza fara contract? ipostolache ipostolache Buna ziua! Problema pe scurt: De cativa ani am in apartamentul de la etajul superior chiriasi. Unii au fost cu bun simt si n-am avut ce le reprosa, altii ... (vezi toată discuția)
Detinere animale de companie kronky kronky Am un catel,iar vecina face mereu reclamatii si platesc amenzi!Cum pot sa ma apar?nu mi s-a raspuns. (vezi toată discuția)
Cum sa scap de acest cosmar? cainele unui vecin latra; alt vecin face zgomot cu masina fzc fzc Ziua buna.Sunt in pragul disperarii. Am 53 de ani, locuiesc aproape de centrul Brasovului si traiesc zilnic un cosmar. Langa mine locuieste o persoana care ... (vezi toată discuția)