avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Sora mea a fost angajata din somaj pe o perioada de 1 luna; acuma i-a facut pe perioada nedeterminata (la aceasi firma) ; beneficiaza de 30% din somaj?, ce acte i-ar trebui in cazul in care are dreptul la cei 30%?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:32, 18 Mai 2010
1. Cand i s-a facut CIMpe perioada determinata i s-a suspendat somajul.
2. Daca CIM a fost transformat in CIM pe perioada nedeterminata trebuie sa mearga la Agentia de Somaj sa i se inceteze somajul (cu o copie dupa actul aditional la CIM, iregistrat la ITM) si sa faca o cerere tip pentru cei 30%.
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare din somaj sdaniel sdaniel Sunt in somaj de 5 luni (beneficiez de 15 luni somaj in total), si doresc sa ma angajez pe o perioada determinata de 6 luni.Intrebari: 1. se suspenda ajutorul ... (vezi toată discuția)
Somaj 30% Zita Pop Zita Pop Cum se poate beneficia de somajul de 30% daca initial contractul individual de munca a fost facut pe termen limitat de trei luni, si dupa o saptamana s-a facut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj 30% darusica darusica Buna as avea si eu o intrebare referitoare la somaj. Am intrat in somaj dupa terminarea concediului de crestere copil .Am gasit un loc de munca dupa 6 luni de ... (vezi toată discuția)