Sotul meu lucreaza la o firma de taxi, iar aceasta le incalca drepturile in mod sistematic si anume ii pune pe toti sa dea in afara planului cate 10 ron pentru salariu, 6 ron pentru bonurile de masa, 4 ron pentru reparatia masinii. Pe langa toate astea nu le dau nici macar salariul minim pe economie, sotul meu nu a primit in nici o luna mai mult de 220 ron. Urmare acestor aspecte am facut plangere la ITM care au fost in control la ei si care mi-au raspuns foarte evaziv si au ocolit de fapt problemele pe care au le-am spus acolo. Dupa acest control firma a inceput sa-mi persecute sotul caruia nu i-au mai dat dreptul sa mai ia comenzi, l-au chemat la firma si i-au spus sa-si dea demisia si pentru ca sotul meu a refuzat l-a chemat patronul personal sa-i spuna sa plece iar in timp ce aceasta discutie avea loc, i-au luat masina cu tot cu actele lui personale si au ascuns-o. Mentionez ca sotul meu avea un contract in care firma ii predase masina si in care i-si asuma raspunderea fata de aceasta.
Inainte cu o zi de a se intampla acest lucru noi am actionat firma in judecata. Problema este ce facem in situatia asta, asteptam sa ne vedem la tribunal? pot sa faca ceva impotriva lui, eventual sa spuna ca nu s-a mai prezentat el la serviciu?
Va rog daca puteti sa ma ajutati.
Stiti sigura ca asta e situatia sau acceptati doar varianta sotului:-/