Buna ziua,
Ma numesc Daponte Stefan si am lucrat , ca inginer ,un an si doua luni la o firma de constructii , REXTAL SRL Giurgiu , al carui patron este un consilier judetean Ficleanu Stelian , ascuns in firma doar ca Director.
In 15.11.2009 am fost trimis in somaj alaturi de ceilalti angajati , dar nu am primit salariul pe ultimele zece luni,salariul compensator conform Contractului Colectiv de Munca la Nivel National , plata concediului de odihna neefectuat.
Am sesizat ITM Giurgiu care a constatat cele sesizate si i-au pus in vedere sa achite datoriile, insa acesta nu a luat in seama acest fapt.
Am facut sesizare la Garda Financiara Giurgiu , acestia mi-au transmis situatia infractionala a firmei in urma unui control din noiembrie 2009 , si nu ceea ce le-am solicitat;cu aceasta ocazie am aflat ca firma este cercetata pentru infractiunea de :spalare bani,uz de fals , fals intelectual , dar de sase luni nu s-a luat nici o masura.
Am facut sesizare la Parchet, DGFP Giurgiu ,Politie, peste tot,dar se pare ca la Giurgiu institutiile statului nu functioneaza cand este vorba de politicieni.
Va rog sa ma sfatuiti ce as mai putea face pentru a-mi recupera drepturile salariale de la acest individ avand in vedere ca se pare ca este protejat de tot ceea ce noi numim STAT.
Multumesc
Singurul mod in care va puteti obtine banii este printr-un proces, pe care aveti dreptul sa il initiati in termen de 3 ani de cand trebuia sa primiti banii.
Veti castiga fara probleme, tot ce trebuie sa faceti este sa va adresati justitiei.
Autoritatile la care v-ati adresat deja au procedat corect, ele nu va pot acorda banii. Din punctul meu de vedere si-au facut treaba.
respectivul a bagat firma in faliment , patronul firmei din acte este un var de-al lui, administratorul este o fata naiva fara pregatire , a tepuit o gramada de firme cu milioane de euro, administratorul judiciar nu prea este interesat de problema,nimeni nu a luat nici o masura pentru a stopa actiunile acestui escroc , de aceea spun ca statul nu isi face datoria dar reprezentantii acestuia(statului) tipa ca se micsoreaza salariile , insa ei nufac nimic pentru banii acestia