avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recurs suspendat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recurs suspendat


Buna ziua,

Intr-un proces care il am cu un asociat ( procedura insolventei- societate cu raspundere limitata) dosarul s-a aflat pe fond la Tribunalul Bucuresti unde Completul de judecata ia respins cererea, a facut recurs, recursul s-a mutata la Curtea de Apel Bucuresti unde au fost doua termene la care eu nu m-am prezentata si nici avocat delegat nu am avut, la ultimul terme Instanta recurs de la CAB a decis citez din sentinta" In baza art.155/1 C.pr.civ. Suspendă judecata cauzei pentru nedepunerea de către recurentă a relaţiilor privind sediul intimatei. Irevocabilă."
Imi puteti explica va rog ce inseamna acesta sentinta, mai poate fii redeschis acest dosar, sau s-a terminat definitiv procesul?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 21:49, 18 Mai 2010
Procesul nu s-a finalizat. Este vorba despre un incident procedural cand instanta, urmare a neindeplinirii de catre reclamant, în speta recurent, a obligatiilor stabilite de instanta, instanta a decis suspendarea judecarii cauzei pana cand recurentul isi va indeplini obligatia si va solicita repunerea cauzei pe rol printr-o cerere (netimbrata) la care va atasa dovada privind sediul intimatei.
Instanta nu poate judeca acel dosar daca nu cunoaste sediul intimatei pentru a fi indeplinita procedura de citare cu aceasta.;)
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
Corina Capotã, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces suspendat neluchiru neluchiru Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema: -am fost implicat intr-un proces, ca parat, acum aproape 3 ani. anul trecut, mai precis pe 29 martie procesul a fost ... (vezi toată discuția)
Cu drept de recurs cât timp durează suspendarea ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Recent, în Dosarul în care fratele tatălui meu este reclamant împreună cu alți 2 frați, într-un proces de moștenire, instanța a ... (vezi toată discuția)
Cerere de ordonanta presedintiala oarecum concomitenta cu apelul elena20a elena20a In 4.06.2013, a fost respins apelul in procesul de divort. La sedinta din dosarul de ordonanta presedintiala din 6.06.2013, nu a fost niciuna dintre ... (vezi toată discuția)