avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolarea exterioara a apartamentului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolarea exterioara a apartamentului

pentru izolarea exterioara a unui apartament am nevoie de vreo autorizatie anume?
@Ynocentta
Ati trecut cu usurinta peste
Art. 11. - (1) Proprietarul poate aduce imbunatatiri sau modificari proprietatii sale individuale, cu respectarea prevederilor legale referitoare la autorizarea de catre autoritatea publica locala a modificarilor constructive, fara a pune in pericol integritatea structurala a cladirii sau a altor proprietati individuale.
(2) Proprietarul nu poate schimba aspectul sau destinatia proprietatii comune fara a obtine mai intai acceptul din partea asociatiei de proprietari.
cum au zis colegii mai sus, fosrte bine... mergeti la asociatie sa va dea acordul (caci e proprietate comuna) si apoi la primarie pt alte autorizatii...si firma sa va dea facturi, chitante, garantie...sa fie legal, in caz de ceva sa puteti trage la raspundere daca e din vina lor...in caz contrar o sa fiti bun de plata (de ex, sa nu cada izolatia peste masini sau in cap la oameni din Xmotive)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la primarie ptr izolatie termica jade_0923 jade_0923 Buna ziua, Ca orice om gospodar, care vara isi face sanie si iarna caruta, deja ma gandesc sa fac izolatia termica a peretilor exteriori si a plafonului de ... (vezi toată discuția)
Izolatie apartament... gratyela gratyela Buna ziua.... Odata cu venirea primaverii,(si ajutorul parintilor),dorim sa izolam apartamentul din motive strict ce tin de siguranta sanatatii familiei....o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog, un sfat, pot refuza izolarea apartamentului ... Alice@ Alice@ Bună ziua, Va rog, un sfat, pot refuza izolarea apartamentului meu cu polistiren, dacă am efectuat deja acest lucru cu o firma avizata în urma cu 11 ani? ... (vezi toată discuția)