avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Va rog, un sfat, pot refuza izolarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Va rog, un sfat, pot refuza izolarea apartamentului ...

Bună ziua,
Va rog, un sfat, pot refuza izolarea apartamentului meu cu polistiren, dacă am efectuat deja acest lucru cu o firma avizata în urma cu 11 ani? Nu doresc nici înlocuirea termopanelor având în vedere ca am deja unele de calitate de culoare maro și nu am nevoie de cele albe ieftine. Exista lege? Pot acționa în instanță? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:17, 15 Aprilie 2023
Contractul a fost semnat?
Cred ca da, nu am fost anunțată, nu a fostt pus afis Am văzut o hartie pe ușa scării in care se mentiona ca urmează sa se monteze schele.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti incerca sa discutati poate aveti noroc sa fie folosit acelasi material si grosime la izolatie.
Peretii exteriori sunt parte comuna si poate diferi materialul sau grosimea izolatiei.
Poate asociatia vrea sa izoleze cu vata bazaltica care nu arde spre deosebire de polistiren sau poate pun polistiren dar o grosime mai mica sau mai mare si evident fatada trebuie sa fie uniforma.
Exista discutii apoi si la garantia lucrarii . Vor comenta la cea mai mica problema daca exista probleme.
La fel si la termopane vor exista discutii de model culoare .
Puteti urmari la inceperea lucrarilor calitatea executata. Daca spre exemplu aplica material pe toata suprafata materialului de izolatie si nu doar in puncte si alte greseli si sa va aratati nemultumirile.
Apoi sa aduceti la cunostinta celor care au contractat lucrarea si poate in felul asta va lasa in pace cand ajung al dumneavoastra numai sa nu mai comentati.
Asociatia a decis izolarea sau este programul primariei?
contractul nu s-ar fi putut semna fara acordul tuturor proprietarilor. daca se monteaza schele inseamna ca ati fost de acord. cam cu vreun an inainte.

Alice@ a scris:

Cred ca da, nu am fost anunțată, nu a fostt pus afis Am văzut o hartie pe ușa scării in care se mentiona ca urmează sa se monteze schele.

Sigur nu am fost de acord, am făcut izolarea în regie proprie și nu am fost niciodată de acord.

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica bloc 7 scari maud maud Asociatia de proprietari din care fac parte a primit de la primarie avizul pentru strangere de semnaturi in vederea reabilitarii cf OUG 18/2009. Majoritatea ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica eugenmarianpopa eugenmarianpopa Buna ziua, In anul 2011 mi-am izolat apartamentul propietate pe cheltuiala mea. Blocul in care locuiesc are 4 etaje si pe scara 4 sau izolat pe banii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intentionez sa izolez casa pe exterior cu polistiren ... URIAS URIAS buna ziua, intentionez sa izolez casa pe exterior cu polistiren iar una dintre laturile casei este chiar la strada. va rog sa imi spuneti daca am nevoie de ... (vezi toată discuția)