avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua, intentionez sa izolez casa pe exterior cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua, intentionez sa izolez casa pe exterior cu polistiren ...

buna ziua,

intentionez sa izolez casa pe exterior cu polistiren iar una dintre laturile casei este chiar la strada. va rog sa imi spuneti daca am nevoie de autorizatie pentru aceasta lucrare.
multumesc
Cel mai recent răspuns: URIAS , utilizator 10:18, 2 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal, NU, pen'ca, in final o sa dati aceeasi culoare si aspect peretelui.
Daca vreti un raspuns mai oficial, intrebati in scris la Primarie si dupa 30 de zile o sa primiti, tot in scris raspunsul.
Eu in locul matale, as izola casa pe exterior cu vata. E mai scump, dar izolatia este mai buna. Macar incercati sa discutati cu niste specialisti.
Succes!
Da, schela se va pune pe domeniul public.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, va rog, un sfat, pot refuza izolarea apartamentului ... Alice@ Alice@ Bună ziua, Va rog, un sfat, pot refuza izolarea apartamentului meu cu polistiren, dacă am efectuat deja acest lucru cu o firma avizata în urma cu 11 ani? ... (vezi toată discuția)
Lucrare particularã în bloc kicsim21 kicsim21 Bună ziua. Asociaţia noastră de locatari a început izolarea termică a blocului din interior (casa scărilor - cu polistiren de exterior, imaginaţi-vă ... (vezi toată discuția)
Izolatie apartament... gratyela gratyela Buna ziua.... Odata cu venirea primaverii,(si ajutorul parintilor),dorim sa izolam apartamentul din motive strict ce tin de siguranta sanatatii familiei....o ... (vezi toată discuția)