avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ajutatima
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ajutatima

stimate domn am avut de plata o factura vodafon in care am platit doar 300 ron si 100 ron nu am mai avut posibilitate sa o mai platesc dupa care miau reziliat contractul dupa o perioada impunandumi suma de 200 $. in cele din urma chiar ca nu am mai avut sa o platesc si mi sau acordat penalizari.in prezent mau dat la topfactoring. ce pot face in aceasta situatie am copil mic de crescut nu am posibilitati ce fac sami iau viata dar ma gandesc la copilul meu ajutatima cu sfaturi va rog domnule avocat.sau sunatima la nr de telefon 0766788769 va rog din tot sufletul si din toata inima sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 17:22, 24 Mai 2010
Nu aveti voie sa va luati viata!

Cand ati platit ultima factura? luna si anul
Nu este situatie care sa impuna masura invocata de dvs
Contactati recuperatorul ,explicati concret situatia cu care va confruntati si negociati esalonarea platii
datorita situatiei financiare nu am mai putut plati deloc. dar nu stiu ce sa fac in aceasta situati ajutatima va rog din suflet cu sfaturi. nu am nimic in proprietate ce imi pot face ?sunt epuizata . vedeti su dumneavoastra ce este in tara asta .vreau sa le platesc macar ce aveam sa le dau conform facturilor da ei au bagat si rezilierea contractului. ajutatima sunt disperata ce fac sa ma omor? sincer va zic traiesc cu frica ma tot ameninta.
@silviu137

interventie moderator

Va rog frumos sa cititi Regulamentul de postare si sa stergeti denumirile societatilor implicate in discutie.In acest forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
Exista si optiunea mesajelor private daca doriti sa contactati consultanti, motiv pentru care ar fi indicat sa stergeti si nr. de mobil postat in mesajul dvs.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi neplatite la furnizor telefonie; creanta cedata unei firme de recuperari NacuAdrian23 NacuAdrian23 Buna seara, acum 2 veri am facut la Vodafone un contract pentru un stick de internet. Nu am mai avut nevoie de el dupa cateva luni si in loc sa imi inchid ... (vezi toată discuția)
Societate de recuperari creante alextoma alextoma ce fac ca mi-au trimes astia de la eos o scrisoare cu ca daca nu platesc pana pe 27.09.2010 suma DE 800 LEI REPREZENTAND DATORIA MEA CATRE VODAFONE MA EXECUTA ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma: comunicare finala de plata alec88 alec88 Miam luat un laptop, timp de 2 ani miam platit datoriile, dar anul acesta am avut anumite probleme in familie si am uitat complet de rate, nu pot sa zic ca ... (vezi toată discuția)