avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... societate de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

societate de recuperari creante

ce fac ca mi-au trimes astia de la eos o scrisoare cu ca daca nu platesc pana pe 27.09.2010 suma DE 800 LEI REPREZENTAND DATORIA MEA CATRE VODAFONE MA EXECUTA SILIT,CE MA FAC CA AM VB CU CINEVA DE ACOLO SI MI-A ZIS SA PLATESC PANA PE 17.09 2010 CEL PUTIN 300LEI SI DUPA MAI VB
CE SA C IN SITUATIA ASTA PLSSS AJUTAT-MA
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:20, 14 Septembrie 2010
daca datoria dvs dateaza de mai putin de 3 ani, in caz de neplata, puteti fi executat silit. se va pune poprire pe salariu, avand in vedere ca suma nu e f mare.
daca cumva contractul cu acea companie de telefonie a fost reziliat de mai mult de 3 ani, datoria e prescrisa
@alextoma

Stergeti din mesajul dvs. denumirea societatii implicate in discutie.In forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii de catre o societate recuperari creante ContSters145300 ContSters145300 Buna ziua, Am si eu o intrebare va rog in legatura cu o datorie la o companie de tel mobila din 1998-1999,nu mai retin,deoarece am facut prostia sa iau ab. ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-debit restant Gabriel71 Gabriel71 In luna noiembrie 2010 primesc un telefon de la aceasta firma de recuperatori(care sint mai rai decit camatarii) prin care mi se aduce la cunostinta ca am o ... (vezi toată discuția)
Datorie societate telefonie mobila laurentiueu laurentiueu am primit de la SERVICIUL JURIDIC\'\'combaterea fraudei si executarii silite\'\' o scrisoare prin care imi spun ca in termen de trei zile trebuie sa platesc o ... (vezi toată discuția)