Ce acte imi trebuiesc pentru ca tatal meu sa imi vanda un teren primit ca donatie
Terenul este intabulat.
Va rog sa imi spuneti ce fel de copii imi trebuie (xerox, legalizata, original).
Un notar spunea ca trebuie sa ii las originalul ( actul de donatie ) si stau si ma gandesc dc oare petru ca i-am spus ca eu cred ca este de ajuns cel mult copie legalizata.
Lamuriti-ma si pe mine cum sta treaba.
Multumesc
pentru vinzator trebuiesc actele care sa dovedeasca proprietatea, extrase de la cartea funciara privind proprietatea ce urmeaza a se instraina, pentru cumparator... bani destinati achitarii pretului.
Daca tatal dvs detine documentele legale care sa ii ateste calitatea de proprietar al respectivului bun teren,CF ,poate sa materializeze actul de vointa de a va vinde terenul
Buna ziua !
Daca tatal dvs. este unic proprietar , imobilul are CF si intabulare , va prezentati la notar impreuna cu acesta , avand asupra dvs. actele de identitate , certificatul de atestare fiscala care sa ateste lipsa datoriilor eliberat de primaria locului situarii imobilului si de actul de proprietate in original sau copie legalizata .
Iesirea din indiviziune
lorma
Buna ziua,am si eu o intrebare......Suntem 4 mostenitori pe un teren agricol,titlul de propietate original se afla la un unchi de al meu.Eu am spus ca ma ocup ... (vezi toată discuția)