avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu prenatal

Cine imi plateste concediul prenatal si cum se calculeaza, avand in vedere ca in ultimii 2 ani am fost in concediu de ingrijire copil. Acesta imi expira pe 15 aprilie, data din care intru in concediu prenatal pt cel de-al 2 lea copil. Primesc 80 % din media indemnizatiei pe ultimele 6 luni, sau din salariul pe care l-am avut inainte de a intra in concediu ingrijire copil? Multumesc
Cel mai recent răspuns: andy15 , utilizator 14:33, 6 Aprilie 2007
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

85% indemnizatie pt al doilea copil jcm jcm Buna ziua! Sunt in CIC din 08.04.2008. Pana in ian 2009 am primit indemnizatie 600 ron dupa care 85% din media ultimelor 12 salarii. In cazul in care nasc al ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil ralfo ralfo Buna ziua! Am urmatorul caz: sunt in concediu crestere copil (2 ani), copilul face doi ani pe 12.02.2015. Incepand cu data de 12.01.2015 ar trebui sa intre in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu prenatal si postnatal Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti, daca se poate, in urmatoarele situatii: Incapand cu jumatatea lunii mai una dintre salariate intra in concediu ... (vezi toată discuția)