avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare colaborator cf.Legea 83/21.07.1995 este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare colaborator cf.Legea 83/21.07.1995 este vechime in munca???`

Buna ziua,

In perioada 1993-1995 am lucrat ca personal nescriptic (colaborator) cf Legii 83/1995 la Directia Evidenta Populatiei Bucuresti, am primit la plecare o adeverinta in care se precizeaza acest lucru. Nu am semnat si primit nici contract individual de munca nici de prestari servicii. Fiind primul meu serviciu, mi s-a spus ca asa se face in primii 3 ani....Precizez ca in 1996 am deschis cartea de munca.
Intrebarea este: se poate considera aceasta perioada lucrata ca vechime in cartea de munca?

Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Nu mi s-a facut carte de munca georgeta_20@ georgeta_20@ la un notariat am incheiat un contract individual de munca pe o perioada de 3 luni la care mi s-a prelungit cu 2 luni printr-un act aditional si mi s-a spus k ... (vezi toată discuția)
Se ia in considerare la vechime contractul de prestari servicii de demult? Sara.CD Sara.CD Buna ziua, va rog sa ma lamuriti referitor la un lucru Pe cartea de munca (care o am acasa) este trecut ca sunt angajata din mai 1998, cu 8 ore pe zi etc... ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am depus in data de 15 iunie 2022, la casa de pensii, ... raduploiesti62 raduploiesti62 Buna ziua! Am depus in data de 15 iunie 2022, la Casa de Pensii, cererea privind acordarea pensiei anticipate partiale, insotita de toate documentele ... (vezi toată discuția)