avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozitul pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozitul pe profit

am un srl infiintat in 2009, dar pe care l-am suspendat in acelasi an, 1 luna mai tarziu, imi puteti spune daca trebuie sa platesc impozit pe profit daca nu am avut asa ceva?
daca am primit notificare de plata de la ANAF ca trebuie sa platesc ce sa fac?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 14:34, 20 Mai 2010
de la data suspendarii nu mai platiti impozit pe profit respectiv pe toata durata suspendarii , dar pana cand a-ti suspendat activitatea trebuia sa platiti impozit pe profit sau impozit minim(pentru luna respectiva pana v-ati suspendat activitatea ), presupun ca acea suma este restanta si va trebui sa o platiti!
srl-ul a fost facut in 2009, parca nu se platea impozit minim
asa este! nu platiti impozit minim daca a fost infintata atunci in primul an de activitate!
cum ar trebui sa procedez avand in vedere ca am primit o instiintare de plata de la ANAF pentru acest lucru, daca eu nu trebuia sa platesc niciun impozit?
multumesc!
ANAF nu stie ce face stanga sau dreapta! mergeti si verificati fisa sintetica a firmei la administratia financiara si lamuriti problema impozitului daca exista sau pe ce baza legala va obliga la plata! sa va dea explicatii sau ce aveti de facut acolo la fata locului pentru a regla situatia !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit minim maraion maraion Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie cum trebuie sa procedez. Am o firma infiintata in oct 2009. Pana in decembrie 2009 firma nu-si incepuse activitatea ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit dorel13 dorel13 Am o firma de consultanta(am picat ca musca-n lapte, ca nu ma pricep) infiintata in 2009(aprilie). Nu a avut nici-un venit pana in aprilie 2010. In ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar din ianuarie 2014 marcela72 marcela72 Am un srl care a fost suspendat in anul 2009 din cauza acelui impozit forfetar . Intre timp am inceput demararea radierii societatii , am ajuns in faza in ... (vezi toată discuția)