avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pierdere facturi originale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pierdere facturi originale

va rog sa ma ajutati spunandu-mi care este art in care se specifica ca nu mai sunt valabile facturile conform cu originalul semnate si stampilate. multumesc
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 12:28, 19 Mai 2010
nu stiu de existenta unui asemenea articol..in cazul pierderii unui act se procedeaza la reconstituirea lui.

Text extras din Ordinul MEF nr. 3512 / 2008 - privind documentele financiar - contabile
In cazul in care documentul disparut a fost emis de alta unitate, reconstituirea se va face de unitatea emitenta, prin realizarea unei copii de pe documentul existent la unitatea emitenta.
pentru ajutor aveti linkul
[ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 19 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura neajunsa la noi niko 94 niko 94 Am primit un extras de cont de la furnizor pt confirmare sold, pt inventariere,.Nu a fost acelasi sold si la noi pt ca nu a ajuns o factura de la ei, peste ... (vezi toată discuția)
Duplicat acte de casa pierdute Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Pot sa dau duplicat dupa un proces verbal de predare primire care nu mai exista? Pot certifica un document xerocopiat de conformitate cu originalul? Lucrez la ... (vezi toată discuția)
Acte distruse emma08 emma08 daca din motive independente de mine actele contabile ale unei firme au fost distruse , cui trebuie sa anunt acest lucru si ce pot face ? nu am nici o ... (vezi toată discuția)