avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna ziua -va rog daca se poate sa-mi raspundeti si mie la urm. intrebare -in cat timp dupa ce mi-am scos cartea de munca trebuie sa depun dosarul ptr somaj?-nu vreau sa depasesc termenul daca intre timp nu gasesc altceva de munca - va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:14, 19 Mai 2010
Buna ziua,

in mod normal aveti 30 de zile de la data suspendarii raportului de munca. ( data de pe decizia de desfacere a contractului de munca)
1. Daca depuneti dosarul in 30 de zile calendaristice de la data concedierii veti primi indemnizatie de somaj cu acea data.
2. Daca depuneti dosarul mai tarziu (dar nu mai mult de 12 luni dela data concedierii) veti primi indemnizatie de somaj de la data depunerii dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista cumva un termen anume in care trebuie sa te incadrezi, pentru a depune actele pentru somaj? andreea nicoleta andreea nicoleta Cartea mea de munca a fost inchisa cu data de 21.05.2010, eu cat timp am la dispozitie pt a-mi depune dosarul de somaj? (vezi toată discuția)
Depunere dosar somaj fanamarius fanamarius ma numesc MARIUS si am urmatoarea intrebare: in data de 1 oct 2009 am depus preavizul de 15 zile cu art 65 ptr somaj ,numai azi am primit de la patron hirtia ... (vezi toată discuția)
Somajul - cum intocmesc dosarul? stanciudaniela stanciudaniela dupa ce ti se da de la locul de munca hartia referitoare la demersurile somajului unde trebuie sa te prezinti?care sunt pasii de urmat?trebuie sa se ocupe ... (vezi toată discuția)