Buna ziua
Problema mea este urmatoarea: eu si sotul meu am locuit, muncit, 7 ani in Italia, am revenit in tara in vara lui 2008, cu 2 masini proprietate personala (fiecare cite una), de curand a trebuit sa inmatriculam aceste masini, respectiv in luna martie a acestui an ( pina in momentul inmatricularii in Romania am preferat sa platim asigurarea in Italia). Pt. inmatricularea masinilor, un Audi A4 din 1996 si un Fiat Punto din 1996 a trebuit sa platim 2500 euro. Lucru care nu mi s-a parut corect, legal, pt. ce trebuie sa 'mai platesc' inca o data aceste masini?! M-am reintors in tara dupa 7 ani era normal sa ne aducem si unele 'bunuri'!
Vreau sa stiu daca exista vreo 'portita de iesire' pt. a putea recupera acesti bani? Daca apelez la un avocat pot recupera acesti bani?
Taxa poluare auto
radu101
Buna ziua ! Am cateva nedumeriri , neclaritati , intrebari , legate de doua probleme referitoare la taxa de poluare la autoturisme. Prima : In luna iunie anul ... (vezi toată discuția)
30 de zile?
Bazu2u
Buna ziua,
Va rog sa i-mi raspundeti la o intrebare.
Cat timp am voie sa circul cu o masina daca pe spate s-a trecut instrainata catre X la data..., actele ... (vezi toată discuția)