avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contestatia unui certificat de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contestatia unui certificat de handicap

:PIn luna august 2009 am depus dosarul pt.obtinerea unui certificat de handicap pt mama mea care are 88 ani cu diagnostic dementa senila ,cu ancheta sociala facuta de primarie ,ea fiind nedeplasabila de 4 ani,la Comisia de handicap jud Prahova.Dupa 3 luni a primit certificat de handicap grad I fara insotitor,cu revizie la un an.Am facut contestatie in noiembrie 2009 si mi-a venit raspuns favorabil dupa 6 luni de zile adica grad I cu insotitor permanent.,dar cand m-am dus la primarie sa depun dosarul mi-au spus ca imi vor da banii peste 2 luni adica in iulie 2010.Intrebarea este indemnizatia de insotitor nu se da retroactiv de la data certificatului de handicap initial?Primarul a spus ca banii vin de la guvern si nu mai are de unde sa-i dea.Problema este ca mama are o varsta innaintata si daca ma mai plimb mult asa cu dosarul de la Ploiesti la Bucuresti si invers s-ar putea sa moara sau asta este scopul?:))

Alte discuții în legătură

Nulitate act de vinzare-cumparare motiv medical (dementa senila) elena lin elena lin Mama mea e bolnava (diagnostica de dr.Udristoiu in anul 2008 cu dementa senila). In primavara lui 2009 mama a facut act de vinzare-cumparare cu clauza de ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de schimbare a gradului de handicap iulia_viorica iulia_viorica Mama mea a suferit in luna iunie 2009 un accident vascular cerebral, fiindu-i afectata partea dreapta, respectiv bratul si piciorul drept. A obtinut de la ... (vezi toată discuția)