avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnet de munca noua lege a salarizarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnet de munca noua lege a salarizarii

buna seara.as dori sa stiu cum se procedeaza cu carnetele de munca -se fac inregistrari - tinand cont de noua lege a salarizarii?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:19, 19 Mai 2010
Bineinteles ca se opereaza noua reincadrare conform legii 330 (atat functia, cat si noul salariu de baza)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operare in carnetul de munca a noilor salarii conform legii 330/2009 ionut c ionut c Buna ziua! As dori sa-mi spuneti daca se opereaza in cartile de munca noile salarii conform Legii 330/2009, intrucat de la comp.RU al ministerului de care ... (vezi toată discuția)
Transformare post de conducere functionar public MARIAN MOCANU MARIAN MOCANU Buna ziua. Am o intrebare, la care va rog sa-mi raspundeti. Sunt sef birou in administratia locala (primarie). Incadrarea actuala este consilier superior ... (vezi toată discuția)
Salariu pe 2010 elisa17 elisa17 va rog sa ma ajutati cu o informatie: lucrez in sistemul de stat cu un salariu de 1500 ron. din 2010 voi avea salariul marit cu coeficientul prevazut in legea ... (vezi toată discuția)