avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... operare in carnetul de munca a noilor salarii conform ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

operare in carnetul de munca a noilor salarii conform Legii 330/2009

Buna ziua!
As dori sa-mi spuneti daca se opereaza in cartile de munca noile salarii conform Legii 330/2009, intrucat de la comp.RU al ministerului de care apartinem ni s-a spus sa nu operam inca, doar in statul de functii.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:08, 26 Mai 2010
Decretul 92/1976:
Art. 6. - (1) Modificarile intervenite in executarea contractului de munca, dupa intocmirea carnetului de munca, se inscriu in acesta in termen de 15 zile de la data producerii lor.
Ori, din cate stiu si eu, conform legii 330/2009 si, mai ales, Ordinului 32/2010, respectiv OUG 1/2010, s-au modificat salariile de baza. Asa ca, in termen de 15 zile de la data emiterii dispozitiilor de reincadrare, acestea trebuiesc inscrise in carnetul de munca, indiferent ce zice "luminatul" compartiment de RU al ministerului...

N.B.: a se intelege modificari ale contractului de munca si modificarea raporturilor de serviciu, dat fiind faptul ca in 1976 nu existau functionari publici, iar de atunci Ministerul Muncii nu s-a omorat sa intocmeasca o noua metodologie...
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2010
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

completare carti munca andrei-alexandru andrei-alexandru De la 01. 01 2009 nu se mai completeaza cartile de munca? Un coleg vrea sa faca un imprumut la banca si trebuie sa duca primele doua si ultimele doua file ... (vezi toată discuția)
Intreruperea temp a activitatii (75%) cflori2002 cflori2002 in somaj tehnic pot intra prin rotatie un numar de salariati, in functie de comenzi, sau trebuie sa intre toata intreprinderea? somajul tehnic se considera ... (vezi toată discuția)
Suspindarea cim si concediul medical Milos Alexandru Milos Alexandru Buna ziua, Va solicit sprijinul in urmatoarea problema: O societate a avut un salariat care a fost 30 zile calendaristice consecutive in medical. Rugamintea ... (vezi toată discuția)