avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... exista solutie pt problema mea?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

exista solutie pt problema mea?

Am inchiriat un spatiu comercial de 2 ani pt biroul meu. E situat la parter si pe coltul cladirii. Mi-am pus firma luminoasa deasupra usii, respectiv sub balconul de la etajul 1. Langa este un proprietar mai dificil care are si el un spatiu comercial. Recent a inchiriat spatiul sau unei alte firme care si-a pus bennerul publicitar pe balconul de la etajul 1, deci efectiv deasupra spatiului meu si a firmei mele si pe coltul meu. Are acordul proprietarului de a etajul 1. Practic mi-a acoperit toata imaginea. Exista vreo solutie pt mine? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:43, 19 Mai 2010
Din pacate nu aveti balcon ca sa puteti expune mai bine reclama asa cu a procedat vecinul cu acordul proprietarului posesor al balconului.
Puteti sa incercati o oferta acestuia din urma pentru a renunta la reclama respectiva sau puteti scoate in evidenta printr-o mai buna expunere reclama proprie chiar si in aceste conditii.Din punct de vedere legal nu cunosteti daca exista acordul asociatiei de proprietari insa daca acest acord nu exista pot aparea probleme.
Utilizarea/inchirierea suprafetei exterioare a imobilului care reprezinta parte comuna,
se poate realiza legal ,numai cu acordul comitetul executiv al asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu comun w_v_w_v w_v_w_v Buna ziua In blocul unde locuiesc exista 3 scari unite.si 2 etaje fiecare. Primele 2 sunt in linie drepta iar cea de-a 3 scara este unita de cea de-a 2 ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti in atributiile cui intra repararea acoperisului balcoanelor de la ultimul etaj al unui bloc? m_dobran m_dobran Va rog sa imi spuneti in atributiile cui intra repararea acoperisului balcoanelor de la ultimul etaj al unui bloc? a) asociatiei de proprietari b) ... (vezi toată discuția)
Proprietatea comuna intr-un bloc de locuinte Annemari Annemari Sunt proprietara unui apartament aflat la etjul1 a unui bloc de locuinte care are la parter spatii comerciale. Doresc sa repar partea exterioara a balconului ... (vezi toată discuția)