avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale DIZOLVARE FARA LICHIDARE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

DIZOLVARE FARA LICHIDARE

Am dizolvat societatea fara lichidator , si eu ce sa inteleg acum, ca voi plati impozitul minim pina la data radierii/
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 05:56, 20 Mai 2010
Buna seara.
Prin Legea 76/2010 a fost adus acest avantaj al firmelor in dizolvare sau insolventa,de a nu mai plati impozitul minim.Dar se pare ca beneficiaza de facilitate doar firmele dizolvate cu lichidare ,nu si cele fara lichidare .
Buna seara,
Multumesc.
Deci am inteles corect si trebuie sa mai pregatesc 600 lei, impozit, pentru ca am oluna de la publicare pe 04.06.2010
Deci am inteles corect si trebuie sa mai pregatesc 600 lei, impozit, pentru ca am oluna de la publicare pe 04.06.2010

Nu
Daca pe 04.06.2010 se implinesc 30 zile de la publicare obtineti Certif de atestare fiscala pana la aceasta data fara plata imp minim pe trim II

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar la societate dizolvata topan.mfg topan.mfg O societate este dizolvata la cererea REg. Comertului, in aprilie 2009 (hotarare ramasa definitiva) Societatea nu a mai depus bilant din 2006, are patrimoniu ... (vezi toată discuția)
Impozit minim betaliza betaliza va rog sa mi raspundeti daca platesc impozitul minim ,si se abroga legea din 21 aprilie in legatura cu firmele in dizolvare,lichidare cum primesc inapoi banii? (vezi toată discuția)
Impozit minim rodia rodia Daca o societate s-a infiintat in febr.2009 acum cum platesc impozitul minim? Pe intreg trim.i 2010 adica 550 lei(in transa asta se incadreaza) sau pe 2 ... (vezi toată discuția)