avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... abuz de functie...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

abuz de functie...

as vrea sa stiu si eu ce as putea sa fac in cazul in care seful meu ma amenintat public in fata colegiilor mei la sedinta tinuta de el ca-mi rupe o mana si ca-mi scoate un ochi ... imi ia bonurile fara motive temeinice .. inventeaza de fiecare data ceva ca sa-mi ia bonurile .. si ma amenintat ca nu se lasa pana nu ma da afara din serviciu ... eu lucrez in paza ca agent interventie dar nu pot sa ma ating de el pt ca il apara directorul.. si ai convine ca ne ia la toti bonuri.. programul il avem de 24/48 ... unde as putea sai fac o reclamatie .. mia luat pe ianuarie toate bonurile pt ca asa a vrut muschiu lui asta a fost raspunsul care mi la dat.. multumesc
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 08:02, 20 Mai 2010
faceti o sesizare scrisa la director, prin care sa ii aduceti la cunostinta ce se petrece cu colegul dvs si aminiti-i sefului ca veti face o plangere la fortele de munca.
esential este ca dvs sa faceti respectivului si o plangere penala pentru amenintare.

av.m.vasilescu
Daca ,apreciati ca detineti probe temeinice si indubitabile,puteti formula plangere sub aspectul disp art 193 Cod penal
Adresati-va cu o sesizare la conducerea societatii de paza si protectie si daca detineti probe temeinice si indubitabile, puteti formula plangere sub aspectul dispozitiilor art 193 Cod penal, asa cum v-a spus si colegii.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare Gisela Eremia Gisela Eremia Am o intrebare. Locuiesc din 1990 in Germania. Posed o casa la Cirlibaba. Vecinul meu si-a mutat gardul luindu-mi din terenul meu. I-am scpus de mai multe ori ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa ion minca ion minca Intr-un proces civil un martor a depus marturie mincinoasa. Cum se procedeaza pentru ca acesta sa raspunda pentru fapta sa? Se face o plingere penala sau ... (vezi toată discuția)
Multiple incalcari ale codului muncii AdrianHanz0 AdrianHanz0 Sunt angajat de aproximativ 7 luni prin contract individual de munca la o fabrica. Datorita segmentului pe care se profileaza fabrica toti angajatii, exceptand ... (vezi toată discuția)