avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract !!! sau ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract !!! sau ?

Buna dimineata !
Am o dilema si sper ca cineva sa ma ajute !
Vreau sa ma inscriu la o asociatie sportiva ....dar nu stiu ce contract (model) trebuie sa folosesc , si ce trebuie sa specific in el ?...ma poate ajuta cineva cu un model, va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Mircea78 , utilizator 09:59, 20 Mai 2010
O simpla cerere nu merge? Duceti-va mai bine la asociatie si vedeti cum trebuie sa procedati, apoi daca sunteti un sportiv de mare clasa puteti emite pretentii, puteti incheia chiar si contracte cu asociatia - eventual de angajare, deci de sportiv profesionist...
Initial,demarati discutii cu reprezentantii asociatiei in cauza,negociati eventuala colaborare,care daca se doreste concretizata ,in final se va materializa printr-un inscris ,asumat de catre parti
Problema e ca nici cel de asociatie nu stie ce act sa faca cu mine sa ma ia la el?...auzism de conctract de adeziune? exista? stiti ceva de el?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie sportiva kid77xxl kid77xxl Buna ziua, Va rog frumus sa ma ajutati cu sfaturi pentru a infiinta o asociatie sportiva. Impreuna cu un grup de prieteni am format o echipa de minifotbal si ... (vezi toată discuția)
Asociatie fara scop lucrativ oti oti Are cineva un model de statut de Asociatie sportiva ? Din O 26/2000 inteleg daca doar membrii asociati pot hotara in AGA si nu toti membrii asociatiei ... (vezi toată discuția)
Executare silita fdl fdl Poate fi evacuata o societate de catre executor fara a avea o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila? (vezi toată discuția)