avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract !!! sau ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract !!! sau ?

Buna dimineata !
Am o dilema si sper ca cineva sa ma ajute !
Vreau sa ma inscriu la o asociatie sportiva ....dar nu stiu ce contract (model) trebuie sa folosesc , si ce trebuie sa specific in el ?...ma poate ajuta cineva cu un model, va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Mircea78 , utilizator 09:59, 20 Mai 2010
O simpla cerere nu merge? Duceti-va mai bine la asociatie si vedeti cum trebuie sa procedati, apoi daca sunteti un sportiv de mare clasa puteti emite pretentii, puteti incheia chiar si contracte cu asociatia - eventual de angajare, deci de sportiv profesionist...
Initial,demarati discutii cu reprezentantii asociatiei in cauza,negociati eventuala colaborare,care daca se doreste concretizata ,in final se va materializa printr-un inscris ,asumat de catre parti
Problema e ca nici cel de asociatie nu stie ce act sa faca cu mine sa ma ia la el?...auzism de conctract de adeziune? exista? stiti ceva de el?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie fara scop lucrativ oti oti Are cineva un model de statut de Asociatie sportiva ? Din O 26/2000 inteleg daca doar membrii asociati pot hotara in AGA si nu toti membrii asociatiei ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie sportiva kid77xxl kid77xxl Buna ziua, Va rog frumus sa ma ajutati cu sfaturi pentru a infiinta o asociatie sportiva. Impreuna cu un grup de prieteni am format o echipa de minifotbal si ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pt un pfa ancristida ancristida Buna ziua, am o intrebare, va rog mult daca ma puteti ajuta. O cunostinta e instructor de inot. Tine lectiile la piscina unei asociatii sportive. Clientii ... (vezi toată discuția)