avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale calcul impozit pe teren/cladiri
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

calcul impozit pe teren/cladiri

Cum se stabileste impozitul pentru un teren extravilan(pasune) dintr-un sat apartinand comunei iar impozitul pentru cladiri pentru o casa din chirpici (caramida nearsa) construita inainte de anul1900.tot in sat
Cel mai recent răspuns: corina61 , utilizator 12:25, 20 Mai 2010
In baza hotararilor consiliului local unde sunt siotuate acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de schimbare teren extravilan - pășune de deal în teren intravilan Iris1 Iris1 Am cumpărat în 2016 un teren extravilan - pășune în zonă deluroasă oarecum la periferia unui sat. Este cu acces la stradă, iar pe partea opusă sunt ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire pers fizica ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa-mi explicati cum se determina valoarea impozabila unitara si calculul impozitului pe cladire pentru o suprafata utila de 278 mp ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinta grim grim Am o casa construita in anii 1950, foarte darapanata, de circa 200 mp, intr-o zona centrala . Fiind din caramida platesc impozit calculat la suprafata , ca si ... (vezi toată discuția)