avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... posesor teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

posesor teren

buna ziua,
bunicii meu aveau act pe un teren pe care nu l-au instrainat.(1000mp)..vecinii de langa au modificat documentele de proprietate si de la 600mp si au intabulat terenul dar in suprafata de 900mp in baza unul testament(testamentul acesta este semnat si stampilt de notar dar nu e nici o semnatura a celui care a lasat mostenire-e legal asa ceva?). in 1990 au mutat si gardul in favoarea lor.
cine este proprietarul terenului? noi care avem acte(am platit impozit pe 1.000 mp) sau ei care l-au intabulat primii
multumesc
Cel mai recent răspuns: cocuti , utilizator 10:47, 20 Mai 2010
in opinia mea este necesar sa vada actele un avocat.. inclin sa cred ca dvs.. ptr ca testamentul si actul de mostenire nu constituie titlu.. se poate revendica, chiar daca ei au intabulat primii, nu au titlu valabil.. iar intabularea nu acopera viciile titlului lor
dar un testament care a fost semnat prin punerea degetului si autentificat de catre notar este schimbat la 2 saptamani si numai are aceasta semnatura....nu are nici un fel de semnatura si este semnat si stampilat de notar ....este valabil....dupa parerea mea e un fals facut in legatura cu notarul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren neintabulat-dilema van_allen78 van_allen78 buna ziua! legat de un teren intravilan, am o intrebare: mama a detinut un lot de teren mostenit de la tatal ei( e singura fiica a lui).acolo a facut casa in ... (vezi toată discuția)
Atacare de testament Cali55 Cali55 Buna ziua, matusa mea, sora tatalui meu decedat nu este casatorita si nu are copii. Eu sunt singura nepoata. A facut in schimb testament in favoarea unei ... (vezi toată discuția)
Teren in plus la masuratori mih4y mih4y buna ziua ce se poate intampla daca in urma masuratorilor topografice iese teren in plus ? mentionez ca pe actul de proprietate este trecuta o suprafata de ... (vezi toată discuția)