am cumparat o casa de la cineva care a luat-o cu L112; in casa a ramas o camera (13mp) in proprietatea satului roman;
era o casa cu curte comuna; prin proces s-a facut sistarea starii de indiviziune fiecare locatar primind cota parte din casa si curte; judecatoria n-a acceptat sa-i acorde proprietarului camera amintita (era un chirias important ....); ulterior chiriasul a plecat
s-a facut si o expertiza prin care se spunea ca acea camera formeaza un tot unitar cu apartamentul respectiv, camera respectiva a fost separata prin zidirea unei usi; nu avea/are utilitati separate
in instanta nu mai pot merge deoarece s-a facut sistarea
de 3 ani incerc sa cumpar camera dar nu reusesc; am depus nenumarate cereri, am fost in audiente: raspunsul a fost ca spatiul se poate vinde doar la licitatie, nu conteaza ca as fi unicul in drept sa-l cumpar si nu se poate negociere directa
problema cea mai mare este ca aceasta camera se afla in mijlocul proprietatii mele si va dati seama ca imi sta ca un ghimpe in coasta
poate legislatia este stufoasa, dar mie mi se pare absurda situatia, dar nu mai stiu ce pot face
problema este ca spatii de milioane s-au vandut pe bani de seminte iar aceasta camera nu o pot cumpara sub nici o forma (normal ca acolo era loc de spaga); a fost o discutie la tv in care Boc spunea ca e aberant ca institutiile locale nu rezolva probleme prin care anumiti proprietati private sunt intr-o situatie imbarligata de genul asta
are cineva o solutie?