avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nu mi se da concediu desi mi s-a promis din ianuarie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nu mi se da concediu desi mi s-a promis din ianuarie anul acesta

buna ziua ,in martie am depus cererea de concediu pt luna aceasta
iar cand a venit timpul sa-i readuc aminte nu mai fost de acord si nu a vrut sa-mi mai de-a concediu pt ca considera k nu mi-am luat de luni ,deoarece concediul meu este spre sfarsitul luni,ce ma sfatuiti sa fac,in cazul in care imi dau demisia fara preaviz din acest motiv credeti ca mi se va da? e obligatoriu sa stai in preaviz,dupa ce iti dai demisia chiar daca ti se i-a acest drept de concediu de odihna?am nevoie de raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: ContSters139791 , utilizator 17:51, 20 Mai 2010
concediul de odihna este garantat prin lege, dar acesta trebuie programat si anuntat angajatorului, apoi preavizul este obligatoriu si este de 15 zile pentru functii de executie si 30 zile pentru conducere; dar puteti conveni cu angajatorul sa nu mai fie nevoie sa efectuati aceste zile de preaviz, asta numai daca angajatorul este de acord

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de demisie eoliviana eoliviana buna ziua. tocmai mi-am depus demisia la firma in care lucrez si ideea este ca eu nu mi-am luat nicio zi de concediu si acum as vrea sa stiu dc aceste zile ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz? MmeButterfly MmeButterfly Va rog sa-mi dati si mie un sfat in urmatoarea problema. Sotului meu, care lucreaza in vanzari, i s-a refuzat cererea de concediu pentru data solicitata, desi ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in preaviz ciprianst ciprianst Buna ziua, In perioada preavizului daca solicit zilele de concediu de odihna ce se intampla cu zilele de preaviz, se suspenda contractul de munca in ... (vezi toată discuția)