avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere firma

Care sunt pasii pentru a inchide o firma cat mai repede .
As vrea sa evit control de la adminstratia financiara...nu am nici un fel de datorii!
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 09:08, 21 Mai 2010
cerere la registru comertului de lichidare voluntara si scoateti un cerftificat fiscal de la Administratia financiara care sa ateste ca aveti toate datoriile platite si va adresati registrului comertului oentru intocmirea formalitatilor de dizolvare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Proceduri de inchidere a unui s.r.l. TRamona TRamona Buna ziua! Sunt asociat unic al unei firme (SRL) pe care doresc sa o inchid din motive economice. Care sunt pasii de urmat avand in vedere ca si eu ... (vezi toată discuția)