avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CERERE DE CONSTATARE
Discuție deschisă în Executare silită

CERERE DE CONSTATARE

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de constatare pe care vreau sa-l depun la Judecatorie pentru evacuarea cuiva din spatiu( pe care i l-am inchiriat ca sediu de firma) si contractul a expirat demult.
Avocatul mi-a zis ca trebuie sa depun o astfel de cerere dar nu stiu cum trebuie formulata.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters144381 , utilizator 15:34, 20 Mai 2010
Sa constatati ce? Cererea de chemare in judecata prin care solicitati evacuararea chiriasului trebuie insotita de copia contractului de inchiriere a spatiului. L-ati somat inainte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot da afara un chirias care nu a mai platit chiria si nici intretinerea? Tzuca1997 Tzuca1997 Buna ziua, Nu stiu ce demersuri legale trebuie sa fac pentru a da afara un chirias persoana juridica, care a inchiriat un spatiu de la mine persoana fizica, ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comun magi magi Bună ziua, în urmă cu trei luni am încheiat un contract de închiriere a unei boxe, situate la parterul scării blocului unde locuiesc. Contractul este ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de inchiriere Tiblan Tiblan Am o problema serioasa.Am un spatiu pe numele firmei,pe care am inchiriat de la 01.11.2011..Mentionez ca in contract este stipulat ca neplata chiriei si a ... (vezi toată discuția)