avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pentru copil cu handicap grad1
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pentru copil cu handicap grad1

Ma numesc Bizga Steluta am o fetita de 4 ani cu gradul 1 de handicap ( Retard sever pe limbaj si elemente autiste) beneficiez de maternitate in continuare si vreau sa stiu daca pot primi indemnizatia de la primarie pentru gradul ei de handicap. Daca se poate lua si indemnizatia ce trebuie sa fac? Unde ma pot adresa?
Am fost la primarie si mi s-a raspuns ironic ca nu pot primi bani din doua locuri. va multumesc pt viitoarele raspunsuri. o zi buna
Cel mai recent răspuns: oxana66 , utilizator 20:01, 20 Mai 2010
In conformitate cu dispozitiile art 12 din L nr 448/2006 beneficiati de indemnizatie
Plata drepturilor se asigura dupa caz ,de la bugetul asigurarilor de stat,prin bugetul Ministerului Muncii,Familiei si Egalitatii de sanse,sau din bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate ,potrivit legii
Daca sunteti in concediul pentru cresterea copilului pana la 7 ani nu puteti lua si indemnizatia de insotitor, dar poate lua sotul chiar daca lucreaza. Indemnizatia pentru cresterea copilului pana la 7 ani pentru mamici nu vine de la primarie.
Ultima modificare: Joi, 20 Mai 2010
oxana66, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie insotitor - copil incadrat in grad de handicap grav dalerona dalerona Buna seara! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema, desi am consultat mai multe raspunsuri pe forum, nu m-am lamurit pe deplin. Am un copil de 1 an ... (vezi toată discuția)
Poate primi o pensie de invaliditate? maryuta maryuta Buna seara.Am o fetita de 16 ani care are o hipoacuzie bilaterala severa de la varsta de 7 ani. Poate primi o pensie deoarece este si eleva la liceu.Va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insotitor acordata minorului cu handicap grav katharina.kiss katharina.kiss buna ziua sunt mama unei fetite ce detine certificat de handicap grad grav si care in curand va implini 3 ani . in prezent copilul beneficiaza de urmatoarele ... (vezi toată discuția)