acum 3 zile am semnat un contract de munca pe o perioada determinata, iar in momentul angajarii am prezentat toate documentele necesare inclusiv adeverinta din partea medicinii munci, mai putin cartea de munca. Inainte de a ma angaja aveam statutul de somer si am fost instiintat ca in cazul in care am sa ma angajez timp de 6 luni de zile voi primi 30% din valoarea somajului. Datorita faptului ca sunt angajat pe o perioada determinata nu voi mai primi acest ajutor de 30% din valoarea somajului. Acestea fiind zise nu mai vreau sa lucrez la firma cu care tocmai am incheiat un contract si doresc sa redevin somer. Contractul de munca nu a fost inregistrat la ITM a fost trimis doar revisalul. In cazul in care declar pe proprie raspundere ca nu am nicio pretentie financiara din partea angajatorului exista posibilitatea de a nu mai inregistra contractul la ITM. In cazul in care contractul este inregistrat la ITM, iar eu demisionez in perioada de 15 zile de proba pot sa redevin somer?
Daca sunt alte variante prin care ar fi solutionata aceasta proble va rog sa ma ajutati.
-pentru a primi iar somaj singura posibilitate este ca angajatorul dumneavoastra sa va inceteze cim in perioada de preaviz , pe motiv de necorespundere profesional
-dar daca angajatorul nu doreste, nu aveti ce face decat sa lucrati pana la desfacerea cim de drept, sau sa va gasiti alt loc de munca.
Va multumesc frumos pentru promptitudine.
Chiar nu exista absolut nicio posibilitate legala, tinand cont de faptul ca, contractul de munca nu a fost inregistrat la ITM, a fost trimis doar revisalul.
In cazul in care fac pierduta adeverinta medicala se poate ajunge la anularea contractului?
1. Încetarea contractului individual de muncă prin demisie exclude posibilitatea fostului salariat de a beneficia de indemnizaţia pentru şomaj.
2. Chiar daca nu a fost depus la ITM, c.i.m. isi produce efecte de la data semnarii acestuia ... prin urmare, incetarea raposrturilor de munca este supusa dispozitiilor prevazute in Codul Muncii ... pentru a redeveni somer , notificati in scris angajatorul - daca sunteti in perioada de proba - incetarea c.i.m.
Incetarea c.i.m. in baza art.31 alin.4 ind.1 C.mun va da dreptul de a beneficia de indemnizatia de somaj.