avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silitã
Discuție deschisă în Executare silită

executare silitã

Bună ziua! soţia mea s-a sinucis acum 3 luni . Lucra la poştă . Din spusele dirigintei am înţeles că există un prejudiciu cauzat de către soţie în sumă de 3000 lei. Ca moştenitori am ramas eu şi băieţelul. Acum două zile am primit o scrisoare de la poştă prin care mă somează să pătesc eu acest prejudiciu . Menţionez că soţia era gestionară la poştă şi din câte ştiu eu i se oprea garanţie. Mă poate obliga să plătesc eu deşi a greşit ea ? Banii nu i-a adus în casă nu am ştiut de nimic decât după deces. Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 16:08, 20 Mai 2010
ar trebui verificat daca are constituita garantie, si in ce suma.
trebuie verificat realitatea lipsei din gestiune. nu dati curs oricarei somatii
Evenimentul relatat de dvs este trist si imi pare rau pentru pierderea suferita.
Trebie insa sa stiti ca in momentul in care acceptati mostenirea lasata de sotia dvs o acceptati in integralitatea sa, adica aveti si drepturi dar si obligatii.
Una dintre aceste obligatii se refera tocmai la plata datoriilor acumulate de persoana decedata.
In masura in care prejudiciul imputat este cert si se datoreaza culpei sotiei dvs atunci exista temei pentru a se solicita plata prejudiciului cauzat de catre mostenitori, adica de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituirea unei garantii echivalent gestionar Florris Florris Buna ziua! Soţia mea lucreaza ca sef de raion (2 raioane ) la un magazin de bricolaj, iar in cursul anului 2009 a fost obligata (altfel probabil ca o dadeau ... (vezi toată discuția)
Angajator dificil ionutbudur ionutbudur Buna ziua,sotia mea este in CCC, angajatorul o pune sa semneze fisa de lichidare ea fiind angajata pe postul de gestionar si sia cerut garantiile lunare ce le ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu de la ... angajatul decedat george26 george26 Va prezint urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati. Un angajat in stare de ebrietate, sofer pe o autospeciala la o societate, s-a rasturnat, fapt ce a dus ... (vezi toată discuția)